Anita, 17-03-2022:

"Heel blij met mijn kleur en model super fijn bij ONE"

 

Janet, 12-03-2022:

"Perfect geknipt en gekleurd."

 

Ana, 10-03-2022:

"My stylist is very good, she knows what I want. She taylors my hair to my personality. I'm very happy with Sylvia."

 

Frank, 02-03-2022:

"Zoals altijd perfecte behandeling in aangename sfeer."

 

Maryvonne, 24-02-2022:

"Ik ben supergoed geadviseerd, echt top!"

 

Michelle, 20-02-2022:

"Ben superblij met m'n kleur." 

 

Veronika, 19-02-2022:

"Super professioneel, vriendelijk en meedenkend."

 

Monique, 10-02-2022:

"Altijd top. Tot in details verzorgd."

 

Margo, 06-02-2022:

"Bij mijn partner werd krul voor krul erin gedraaid. Ambiance, aandacht, verzorging, alles was helemaal goed."

 

Linda, 27-01-2022:

"Zoals altijd zoveel zorg en liefde voor mijn haar en voor mij." 

 

Jacqueline, 26-01-2022:

"Na een minder geslaagd bezoek aan een andere kapper, enorm goed geholpen. Fijne omgeving, aardige en zeer kundige stylisten."

 

Peggy, 23-01-2022:

"Tammara cuts fantastic and precisely listens to what I wanted. Thanks."

 

Joan, 22-01-2022:

"Ik ben erg tevreden over hoe ik geknipt ben. Ook de professionele adviezen en klantvriendelijkheid vond ik super." 

 

Ingrid, 18-12-2021:

"Ik word altijd super blij als ik bij jullie ben geweest. Mijn haar zit top, word altijd super verwend met cappuccino, hoofdmassage en een goed advies. Dankjewel."

 

Cora, 16-12-2021:

"Weer heerlijk genoten van de massage en de koffietjes en uitstekend gekleurd en geknipt." 

 

Chloé, 17-12-2021:

''Ik kwam last-minute voor een balayage en kon meteen terecht. Professioneel geholpen een prachtig resultaat, beste kapsalon in Delft!''

 

Sibel, 11-12-2021:

"Haartjes geverfd en een heerlijke treatment gehad. Mijn haar is weer heel mooi en natuurlijk gekleurd. Zij begrijpt precies wat ik wil. En de treatment is echt een aanrader. Even lekker ontspannen en tegelijkertijd een boost voor je haar. "

 

Ron, 05-12-2021:

"Het voelt altijd als een cadeautje voor mezelf. Ik kan deze salon zeker aanraden." 

 

Saskia, 05-12-2021:

"Fijne sfeer, professioneel personeel en goede kapsters." 

 

Kim, 02-12-2021:

"Zeer vriendelijk geholpen, goed advies gehad en het resultaat is prachtig." 

 

Annerieke, 02-12-2021:

"Ik ben heel blij met hoe ik ben geknipt en gekleurd. Daarom kom ik ook iedere keer weer terug bij ONE Kappers."

 

Marielle, 29-11-2021:

"Prima service in prettige ambiance. Ik kom zeker terug." 

 

Jacky, 21-11-2021:

"Goed geknipt en gekleurd en veel aandacht voor goede voorlichting over haarverzorging." 

 

Jeroen, 31-10-2021:

"Ik kon dezelfde dag nog terecht, de koffie was lekker, personeel was vriendelijk en kundig en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Wat wil je nog meer van een kapper?" 

 

Itja, 16-09-2021:

"Heel goede raad en behandeling." 

 

Frank, 11-09-2021:

"Een bezoek aan ONE Kappers is altijd een fijne ervaring. Je krijgt alle aandacht. Het wordt gezellig gemaakt met een lekker bakkie koffie. En het belangrijkste: je haar zit weer helemaal goed." 

 

Bert, 09-09-2021:

"Rosa is een echte vakvrouw, ben zeer tevreden met haar als kapster."

 

Cora, 14-08-2021:

"Er wordt heel goed meegedacht over de kleur en het model. Vriendelijke en open houding van het hele team. Altijd een verwenmoment voor jezelf." 

 

Marianne, 31-07-2021:

"Rosita heeft bij mij een hele mooie nieuwe coupe geknipt en gestyled. Zo mooi! Kreeg veel complimenten."

 

Joanna, 28-07-2021:

"Gastvrij en meedenkend over nieuw kapsel."

 

Willeke, 24-07-2021:

"Prima geknipt, highlights tot nu toe heel tevreden. Koffie heeeerlijk!" 

 

Tineke, 18-07-2021:

"Het was weer heerlijk bij ONE Kappers in Delft, met een heel mooi resultaat."

 

Janneke, 15-07-2021:

"Ik voel me welkom en er wordt echt mee gedacht."

 

Tom, 13-07-2021:

"Rustig, zonder afspraak, goede koffie. Haar zoals gehoopt."

 

Iris, 10-07-2021:

"Weer perfect geholpen. Hele goede service." 

 

Ingrid, 23-06-2021:

"Altijd fijn om bij ONE te komen, een feestje. En mijn haar zit weer top."

 

Ditha, 18-06-2021:

"Nicoline geeft persoonlijk advies en knipt vakkundig zodat ook de weken erna je haar goed valt. Bovendien een gezellig moment van de dag."

 

Olga, 09-06-2021:

"I liked my visit a lot. The stylist made for me a nice coloring, exactly what I wanted. It was also nice to experience Kevin Murphy products and nice atmosphere of the salon. I will come back for sure."

 

Sibel, 02-06-2021:

"Zeer positief. Ik ben super goed en leuk geholpen. Lief en kundig is ze. Mijn haar is mooi geverfd, geknipt en gestyled en de hoofdmassage was echt de kers op de taart."

 

Frank, 27-05-2021:

"Vriendelijk ontvangst. Goede behandeling en advies."

 

Nancy, 15-05-2021:

"Zeer positief. Goede aandacht gekregen. En heel vriendelijk. Top kapsalon delft."

 

Elske, 05-05-2021:

"Bij deze kapper word je altijd deskundig geholpen. Er is altijd tijd voor een gezellig gesprek en je word verwend met koffie, thee of water met lekkere koekjes." 

 

Maaike, 30-04-2021:

"Goede kapper, fijne sfeer en heel vriendelijke meiden. Meer dan uitstekende kleurbehandeling. Zelfs kapper delft zonder afspraak." 

 

Ron, 29-04-2021:

"Altijd weer een feestje, bedankt!"

 

Erwin, 29-04-2021:

''Zeer tevreden.''

 

Cora, 14-04-2021: 

"Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe haarkleur. Ook weer heerlijk genoten van de massage en de lekkere koffie en prima geknipt door ONE Kappers. Hartelijk dank"

 

Eveline, 09-04-2021:

"Fijne sfeer, persoonlijke aandacht en heel professioneel bij deze kapsalon delft. Zoals altijd super tevreden over knippen en kleuren" 

 

Birgitta, 27-03-2021:

"Leuke kennismaking. Dank voor de fijne tips en verzorging. Blij met m'n kapsel. Ik ben weer een beetje toonbaar.

Tot de volgende keer" 

 

Maurice, 14-03-2021:

"Super geholpen met persoonlijke aandacht en mijn haar zit weer top" 

 

Burce, 14-03-2021:

"Super happy with my hair. Thank you" 

 

Frederick, 11-03-2021:

"Zo blij dat jullie weer open zijn. Werd echt tijd; nare corona-mat in m'n nek. Altijd gezellig."

 

Cock, 10-03-2021:

"Mijn haar heeft weer een mooie kleur, een heel mooi model en het was weer heel fijn en gezellig bij jullie" 

 

Elke, 06-03-2021:

"Al zo lang klant, zo fijn om weer even normaal te voelen. Heerlijke kapper Delft. We hebben het niet eens gehad over corona. Het voelde gewoon als 2019 en terug."

 

Naomi, 07-03-2021:

"Bedankt voor de heerlijke middag, de kundigheid, de gedrevenheid en de gezelligheid, top verzorgd"

 

Annet, 07-03-2021:

"Heerlijk om weer in de stoel te zitten" 

 

Maaike, 06-03-2021:

"Mijn haar is fantastisch gekleurd"

 

Linda, 10-12-2020:

"Zoveel zorg en liefde voor mijn haar. En voor mij."

 

Saskia, 10-12-2020:

"Ik vind de sfeer bij jullie erg fijn. Lekker een praatje, theetje, heel prettig ik kan niets negatiefs noemen en m'n haar zit zoals ik het wil, top kapsalon in delft." 

 

Piter, 29-11-2020:

"Goed geknipt, gezellig gekletst, lekkere koffie"

 

Nadine, 31-10-2020:

"Fijn overleg en resultaat is helemaal zoals ik wilde." 

 

Ira, 29-10-2020:

"Beste kapper ever." 

 

Cora, 21-10-2020:

"Uitstekend geholpen door ONE. Kijken goed naar wat bij je past en wat je wil."

 

Debby, 21-10-2020:

"Ben zeer tevreden met de treatment die ik heb gekregen. Heerlijk masker met goede voeding dat mijn haar weer lekker een boost heeft gegeven. Mijn haar is best beschadigd en ziet er nu weer een stuk gezonder uit. Top kapper delft centrum."

 

Angelick, 10-10-2020:

"Goed geknipt, fijn geholpen en goed meegedacht over de mogelijkheden die aansloten bij mijn haar. Ik kom zeker terug bij deze delft kapper." 

 

Tamara, 26-09-2020:

"Mijn allerfijnste Me-time afspraak is bij ONE. Elke keer weer haalt zij de mooiste Me tevoorschijn. Topkapster met een topteam. En heel lief. Eén van de fijnste kappers in delft."

 

Ids, 26-09-2020:

"Goed geknipt en fijne persoonlijke aandacht."

 

Frank, 24-09-2020:

"Zoals altijd zeer vriendelijk ontvangen. Heerlijke koffie voor en tijdens het knippen. Verlaat het pand met een nieuw hoofd."

 

Martin, 23-09-2020:

"Je gaat er altijd weg met minder haren dan bij aankomst, maar wel met meer model. Precies zoals het is bedoeld. Ik kom er niet voor niets al 17 jaar."

 

Angelina, 17-09-2020:

"4 Kappers in Nootdorp geprobeerd maar toch weer terug naar ONE. Superblij met deze salon."

 

Laurent, 13-09-2020:

"MANY THANKS once again."

 

Ditha, 05-08-2020:

"Er wordt goed meegedacht, tijd voor je gemaakt en modieus geknipt." 

 

Anne, 03-08-2020:

"Blij met mijn haar, goed advies en fijn behandeld"

 

Lotte, 30-07-2020:

"Er werd goed geluisterd naar wat ik precies wilde met mijn haar. De kapster was aardig en knipte snel en goed. Mijn haar was precies zoals ik het wilde voor een prima prijs. Top delft kapper." 

 

Annemiek, 14-07-2020:

 "Ik ben blij met mijn kapsel en de aandacht die eraan gegeven werd."

 

Afnan, 23-06-2020:

"Firstly, the salon atmosphere was beautifully designed and I felt like home in there. Michelle did a great job with my hair. She listened carefully when I explained how I wanted my hair cut and colour. She explained the steps very well and the final results were amazing. Amazing hairdresser delft. I would definitely recommend her to my friends and I will surely visit again."

 

Eline, 18-06-2020:

"Ze heeft mijn haar mooi geknipt precies zoals ik wilde." 

 

Carla, 16-06-2020:

"Heerlijk verwen uurtje altijd met persoonlijke zorg en aandacht" 

 

Linda, 10-06-2020:

"Erg blij dat jullie weer open zijn. Voel me altijd zo thuis en om m'n gemak. Dank jullie wel. Jullie zijn de beste kapper delft. " 

 

Daiana, 02-06-2020:

"I am very pleased with the highlights and the haircut done by Tammara. She listened very carefully to what I wanted and did an excellent job. Also the atmosphere in the salon is very nice and relaxing. Excellent hairdresser delft."

 

Ron, 31-05-2020:

"Bedankt Nicoline. M'n haar is weer heerlijk in model."

 

Frank, 20-05-2020:

"Fijn om te ervaren dat ONE Kappers ondanks de Corona-crisis niet heeft ingeboet op de vertrouwde kwaliteit en service." 

 

Diane, 15-05-2020:

"Mijn eerste ervaring was meteen goed, wassen en massage pure verwennerij en mijn haar vakkundig geknipt. Moet alleen nog even handig worden met de styling, want het haar is iets korter dan ik gewend ben." 

 

Ids, 13-05-2020:

"Heel fijn om weer terecht te kunnen en naast het knippen ook een mooi gesprek gevoerd." 

 

Esther, 18-03-2020:

"Professioneel, Altijd persoonlijke aandacht, ontspannen"

 

John, 13-02-2020:

"Het was super bedankt, goede kapper delft centrum."

 

Laurent, 12-02-2020:

 "As usual very good and super friendly" 

 

Tamara, 25-01-2020:

"Voor mij is ONE Kappers ook echt Number One! Vakkundig knipt zij de schoonheid naar buiten, zodat je dat van binnen ook gaat voelen. Een bezoek aan ONE is qualitytime. Alle aandacht is voor jou. Ze laten je niet gaan totdat het perfect is, met een look die past bij jouw haar en jouw persoonlijkheid. Haar hele team is geweldig. Top kappers in delft. Elke cent waard!"

 

Simone, 25-01-2020:

"Fijne mensen, liefde voor het vak, goede service. See you next time." 

 

22-01-2020, Ariane:

"Heel blij met mijn kapsel Veel complimentjes gehad. Voor het eerst valt mijn haar vanzelf goed zonder er iets aan te hoeven doen Michelle heeft heel goed geluisterd en meegedacht en resultaat is precies zoals ik hoopte. Goede kapper Delft."

 

14-12-2019, Zoë:

"Ik ben weer super tevreden met mijn haar. Heb enorm veel complimenten gekregen." 

 

29-10-2019, Marina:

"Heel vriendelijke, rustige service en persoonlijke aandacht. Zeer goede kwaliteit kleuring en knipbeurt." 

 

18-09-2019, Annemiek:

"Persoonlijke, vriendelijke en rustige benadering die vertrouwen wekt. Ik ben zeer tevreden met het resultaat." 

 

11-09-2019, Maartje:

"Vandaag voor het eerst mijn haar laten verven bij ONE. Super blij met het resultaat en het personeel is er altijd heel vriendelijk! Vind het altijd leuk om hier terug te komen

 

11-09-2019, Janneke:

"Een hele fijne en gezellige kapsalon in delft waar ik al jaren kom. De medewerkers nemen echt de tijd voor je. Ik loop altijd tevreden de deur uit. Mocht je een goede kapper in Delft zoeken dan moet je hier naar toe gaan!" 

 

24-08-2019, Tom:

“Mooie kapperszaak met fijn personeel dat ieder bezoek in een soort spa-momentje verandert! Ze nemen de tijd voor je knipbeurt en advies met goeie koffie!'' 

 

17-08-2019, Paul:

"Hele goede en gezellige kapsalon delft... Altijd zeer tevreden als ik ben geweest... Een echte aanrader"

 

12-08-2019, Ingrid:

“Ik kom al heel lang bij ONE kappers en kom er altijd met heel veel plezier. Je wordt fijn ontvangen, mooie en hippe omgeving, goede uitleg en er wordt goed gekeken naar de wensen. Ze hebben alle tijd voor je. Super mooie kleuringen en goed geknipt. Ze doen veel aan trainingen en dat kan je zien. Goede delft kapper. Heerlijke massage, goede koffie. Alles tot in detail. In ga altijd super mooi de deur uit en krijg veel complimenten over mijn haar. Geweldige kapsels. Geweldige resultaten. Professionele producten. Topstylist. Luxe ervaring.” 

 

02-08-2019, Corrie:

"Persoonlijke aandacht. Weten voor iedereen het juiste kapsel te creëren.

 

31-07-2019, Frank:

"Zoals altijd prima behandeling in een gezellige omgeving." 

 

05-07-2019, Zoë:

"Top service, mooi eindresultaat. Jullie zien mij zeker weer terug voor de 4e keer"

 

04-07-2019, Jenny:

"I got the best hairdresser delft! I feel totally relaxed, spoiled and got beautiful hair again." 

 

06-06-2019, Marijn:

“Fijne kapsalon in delft! Hier wordt meegedacht, de tijd voor je genomen waardoor je het gevoel dat jij bepaalt wat er op je hoofd gebeurd! Uitgebreid haar wassen met hoofdhuid massage, goede koffie.”

 

12-05-2019, Mariska:

"Top zaak met top kappers waar je je altijd welkom voelt" 

 

11-05-2019, Pieter:

"Lieve kapsters van ONE, nogmaals bedankt voor jullie kappers kunst! Krijg, hier in Zwitserland veel leuke/positieve reacties op m'n coupe"

 

05-05-2019, Frank:

"Zoals gewoonlijk prima behandeling in een goede sfeer. De klant voelt zich koning." 

 

05-03-2019, Greet:

"Kennis van zaken, en goede sfeer."

 

02-03-2019, Laurent:

"Excellent hairsalon Delft."

 

08-02-2019, Marjolein:

"Ik ben elke keer weer heel blij met mijn haar, thanks."

 

28-12-2018, Rogier:

"Altijd weer heerlijk en relax om daar te zitten en met super vet kapsel weer weg te lopen."

 

29-11-2018, Sylke:

"Ik ben ontzettend blij met hoe mijn haar geknipt en geverfd is."

 

02-11-2018, Lyette:

"Ik kwam alleen om mijn haar te laten wassen en föhnen maar kwam met een hele nieuwe coupe naar buiten. Heel erg blij mee." 

 

05-10-2018, Wendy:

"Nam alle tijd, heel klantvriendelijk en een enorm mooi resultaat." 

 

18-08-2018, Remco:

"Altijd fijn… super service"

 

27-07-2018, Kelly:

"Toevallig was ik de enige klant op dat moment, maar ook de rust van de kapster was fijn. Zo zacht en rustgevend hoe ze mijn haar verfde, knipte en stylde. Echt een topper! Hele fijne kapsalon delft." 

 

20-06-2018, Elke:

"Zeer positief! De stylisten luisteren altijd erg goed naar mijn aanwijzingen en doen er dan ook iets mee!"

 

16-06-2018, Edith:

"Zoals altijd top!" 

 

13-06-2018, Richard:

"Superblij met deze kapper! Ook mijn vriend en kinderen komen hier graag, prettige kapsalon in delft." 

 

31-05-2018, Linda:

"Gewoon heel erg blij met jullie als kappers. Toch lastig, die hele kleine uitgroei ;) x." 

 

24-05-2018, Sara:

"Toen ik onlangs naar Nederland was verhuisd was ik een beetje nerveus om een kapsalon te vinden. Gelukkig vond ik ONE Kappers. Ze deden geweldig werk en ik kon niet blijer zijn met het resultaat. Ik zal zeker terugkomen bij deze kapper Delft."

 

23-05-2018, Janneke:

"Al 17 jaar word ik geknipt door de beste kapper delft. Ook dit keer ben ik weer superblij met mijn kapsel. Dankjewel."

 

17-05-2018, Jenny:

"It was perfect! Great service and lovely haircut. Thank you! Excellent hairdresser delft." 

 

03-05-2018, Mariska:

"Zeer tevreden. Professioneel geknipt, fijne service, goede producten." 

 

03-05-2018, Suzanne:

"Precies wat ik wilde, mooie kleur en goed geknipt" 

 

24-04-2018, Queen Vero:

"Very good and friendly customer service, my stylist took her time to listen to my wishes and gave me a focused and professional attention throughout the whole visit. Excellent hairdresser delft. Even though I got my hair done during my work day; I left this salon feeling like a diva :)"

 

26-03-2018, Michiel:

"Zeer tevreden. Volgende keer bubbels en hoofdmassage?"

 

24-01-2018, Lotte:

"Zeer tevreden. Ik vond het erg prettig dat tijdens het knippen mij werd uitgelegd hoe het werd geknipt en hoe dat zou helpen bij de uitstraling die ik graag wilde dat mijn haar had."

 

20-01-2018, Reinier:

"Zoals altijd uitstekend geknipt!" 

 

31-12-2017, Karin:

"Kundige mensen, altijd blij met eindresultaat!"

 

23-12-2017, Tom:

"Kon snel terecht voor een knipbeurt zodat mijn haar goed zat voor het gala, dank!"

 

21-12-2017, Tamara:

"Nicoline heeft in 2014 de beauty in mij tevoorschijn geknipt en elke keer doet zij dat weer, op zo’n fijne manier, dat ik het zelf ook ga zien en ervaren. Zo rijkt haar kapperskunst tot ver, ver buiten de kapsalon delft. Geweldig! "

 

16-12-2017, Uwe:

"Zoals altijd helemaal top" (Nicoline)

 

25-11-2017, Annamaria:

"Im always happy with the service and the end result! :)"

 

22-11-2017, Max:

"Aardige en professionele kappers en kapsters, leuk dat ze me nog kenden en wisten wat ik wilde."

 

05-11-2017, Maurice:

"Ik ben sinds een aantal maanden klant bij One Kappers en ik ben daar meer dan tevreden over. Thanks! Gr. Maurice"

 

04-11-2017, Frank:

"Prettige behandeling, keurig geknipt en goede service."

 

02-11-2017, Rogier

"Top wassen en knippen een pure wellness beleving, fijne kapper Delft."

 

01-11-2017, Arjan:

"Ik heb moeilijk haar met meerdere kruinen, maar ik ga altijd tevreden naar huis."

 

25-10-2017, Rene:

"Helemaal top!"

 

11-10-2017, Janneke:

"Zoals altijd weer prima geknipt en gekleurd door Nicoline. Ben er dan ook erg blij mee. Echt even quality me time!"

 

01-10-2017, Marlies:

"Altijd vrolijke kundige kappers met goed advies. Was weer gezellig en top resultaat!! Dank"

 

15-07-2017, Frank:

"Zeer goede service en vakkundig geknipt. Ga zo door!"

 

01-07-2017, Anne:

"Jullie doen je naam eer aan; jullie nemen echt uitgebreid de tijd voor iedere klant! Jullie behoren echt tot één van de beste kappers in Delft. Tot de volgende keer! "

 

06-07-2017, Randall:

"Ik werd vandaag verteld dat ik jonger uitzie en gevraagd of ik afgevallen ben. Ik ben er dus super tevreden mee. Beste kapper Delft. "

 

08-06-2017, Tamara:

"Altijd verwennerij en Nicoline knipt als geen ander :)"

 

31-05-2017: Edith:

"Altijd top!!"

 

06-05-2017: Michiel:

"Lekkere koffie, vriendelijke kapster en goed geknipt!" beste kapper delft

 

30-04-2017, Anne:

"Zeer tevreden. Heel fijne behandeling gehad en perfecte kleur en knippen"

 

29-04-2017, Gabrielle:

"Goed geknipt + goede en realistische tips voor top haarverzorging delft."