Met een lange carrière in de mode, catwalk, editorial en film, is Kevin Murphy een van ’s werelds meest gerespecteerde en gevraagde haarstylisten. Vogue verklaarde dat Kevin Murphy degene is die de iconische ‘beach hair’-look heeft uitgevonden. Hij werkte samen met toonaangevende fotografen als Patrick Demarchelier, Robert Erdman, en Richard Bailey. Kevin maakte naam door zijn styling voor internationale edities van Vogue, Harper’s Bazaar, Marie Claire, Vanity Fair en creëerde looks voor o.a. Cate Blanchett, Naomi Watts, Selma Blair, Kylie Minogue, Enrique Iglesias, Vanessa Hudgens, Heidi Klum, Miranda Kerr en Jessica Hart.

01

Moroccanoil is en blijft de leider van haarproducten verrijkt met de hoogte kwaliteit arganolie. Wat oorspronkelijk begon met de Moroccanoil Treatment, is ondertussen uitgegroeid tot een volwaardige verzorgings- en stylingslijn.
Transformeer beschadigd haar naar glanzend en breng krullen weer tot leven.

02

American Crew is meer dan alleen een lifestyle merk. De producten zijn een mijlpaal in de geschiedenis van de mannenverzorging.
Bij het ontwikkelen van de producten heeft American Crew gekeken naar de behoefte van de stylisten en de mannen voor dagelijks gebruik.

04

O’right is een milieuvriendelijk, ecologisch product bestaande uit de beste natuurlijke, organisch verkregen ingrediënten.
In hoge mate verzorgend voor de mens, maar wel zo min mogelijk belastend voor ons milieu.

zenology_solo

Zenology is een Indie lifestylemerk dat is toegewijd om de luxe van hotels naar je huis te brengen. Verrijk je interieur en creëer een gepersonaliseerde feel met onweerstaanbare geuren.

06

De planten van O’green zijn eigenlijk kleine luchtzuiveringsmachines. Ze zetten CO2 om in zuurstof en filteren bovendien schadelijke stoffen uit de lucht.
Hierdoor zorgen de plantjes voor een gezonder leefklimaat, waarin mensen zich prettiger voelen, meer creativiteit tonen en betere prestaties leveren.

07

Olaplex is de garantie om jouw haar veel vaker te kleuren zonder de gebruikelijke beschadigingen.
Het is een toevoeging aan het kleurproduct dat ervoor zorgt dat het haar niet of nauwelijks beschadigt. Het resultaat is direct voelbaar!

10

Effio is een Nederlands sokkenhuis waar luxe, stijlvolle herensokken met oog voor details geproduceerd worden.
Effio gelooft erin dat het verschil in het leven gemaakt wordt door de details, dit zie je terug in de leuke printjes in de steeds weer vernieuwende collectie.

12

Gamila Secret-producten zijn gecreëerd op basis van plantaardige oliën, zoals olijfolie, sheaboter, druivenpitolie, zoete-amandelolie, avocado-olie,
en lavendelolie plus Gamila’s geheime kruidenmengsel van vijftien met de hand geplukte lokale kruiden.