We zijn lang op zoek geweest naar producten die duurzaam en zacht voor het milieu zijn, maar die wel hoogwaardige verzorging en styling bieden. Bij KEVIN.MURPHY hebben we dit gevonden!

Kevin heeft als Australische kapper de beach look uitgevonden. Hij deed veel modeshows en fotoshoots en was ontevreden met de producten die hij daarvoor gebruikte. Het haar van de modellen voelde niet meer aan als zacht, gezond haar, en was daarom moeilijk om mee te werken. Hij liet zich inspireren door de huidverzorging, en ontwikkelde zijn eigen lijn.

KEVIN.MURPHY is een echt love brand, en de basis voor de producten zijn dan ook natuurlijke ingrediënten, die allemaal gewonnen zijn uit duurzame bronnen. De natuurlijke ingrediënten zijn natuurlijk fantastisch voor mensen met een gevoelige huid, en ruiken ook heerlijk zacht. Ook qua vormgeving doen ze het geweldig. De producten hebben en kenmerkende vierkante vorm, en natuurlijk niet zonder reden. Hierdoor wordt minder ruimte verspild tijdens het vervoer, wat weer helpt tegen de uitstoot van schadelijke stoffen in het milieu. En vanaf 2019 zullen ze zelfs alleen nog verpakkingen maken van gerecycled materiaal uit de oceaan.

De producten zijn nooit op dieren getest (ze zijn ook ontzettend trots op hun PETA-keurmerk), en volledig sulfaat- en parabeenvrij.

Als KEVIN.MURPHY SESSION.SALON zijn wij er altijd als eerste bij als er nieuwe trainingen worden gegeven. Op deze manier blijven we het hele jaar door op de hoogte van alle nieuwe producten en technieken. Ook hebben wij alle producten in de salon, en onze stylisten kunnen je een uitgebreid persoonlijk advies geven over wat het beste werkt voor jouw haar. Ook werken wij uitsluitend met de kleurproducten van KEVIN.MURPHY: COLOR.ME. Deze kleuringen zijn PPD-vrij en zonder ammonia. Ze zorgen bovendien voor een waanzinnige glans en een niet te evenaren houdbaarheid! Alle producten kunnen volledig gepersonaliseerd worden en stemmen we op jouw specifieke wensen af.

Wij zijn fan! Kom jij het ook ervaren?